Dagboek

Aantal berichten: 13
Ga naar:   

Hey lieve kleine man

12 februari 2017
Het is echt even geleden dat ik hier iets voor jou geplaatst heb, wat echt totaal niet inhoud dat ik niet aan je denk hoor. Iedere dag weer ben jij in mijn gedachten en dat is ook zoals ik het zelf graag wil. Jij blijft altijd voortleven voor mij en ook gelukkig voor de mensen om mij heen. Jij hoort gewoon bij ons dagelijks gesprek. Zeker nu word er weer veel over jou gesproken. Ik heb je via deze weg nog niet op de hoogte gebracht van weer ontzettend leuk nieuws. Je krijgt er weer een broertje of zusje bij!! En het allermooiste is dag we 4 dagen voor jou geboorte/sterfdag zijn uitgeteld. Het is best dubbel, maar ik voel me er toch heel fijn bij. Net of het zo moest zijn. We zijn dus nu al een heel eind onderweg, 31 weken zwanger. We hebben al veel echo's achter de rug en alles gaat tot nu toe hartstikke goed met de baby.
Met jou andere 2 zusjes gaat het ook hartstikke goed. Keylie is al een flinke meid geworden en gaat vanaf september naar school, ze word alweer 4!! Quinty word in oktober alweer 3 en is een pittige tante. Wat is dat heerlijk om van je zussen te kunnen genieten. Het blijft nog steeds altijd toch emotioneel omdat ik echt geconfronteerd word met het gemis van jou. 

Ik hou van je!! Xus van mij

Gefeliciteerd kleine man

19 april 2014
Alweer 2 jaar! Poeh wat gaat die tijd toch ontzettend vlug.
De tijd op weg naar deze datum brengt stiekem veel gevoelens met zich mee. Aan de ene kant zie ik ertegenop, maar aan de andere kant geeft het ook weer een fijn gevoel. Niet alleen papa en mama die aan jou denken, maar ook andere mensen die jou ook niet vergeten zijn.
De dag zelf vond ik heel fijn. Jouw tafeltje met spulletjes weer lekker schoon en fris, weer verse bloemetjes voor je gehaald samen met je zusje, cake gebakken, ballonnetjes weer gehangen, gewoon lekker bezig zijn voor jou. 
Savonds zijn de opa's en oma's komen bbqen, dat was ook erg gezellig. Het was een prachtige dag met heerlijk weertje.
Ik mis je kleine man!!

Dikke kus van mama

Verassing!!!

31 maart 2014
Hey kleine man,

Nou ja, kleine man. Dat zou je eigenlijk ondertussen ook al niet meer zijn. Je ben bijna jarig en wordt al weer 2 jaar. Nog steeds onvoorstelbaar hoe snel de tijd wel niet voorbij vliegt en nog steeds raar dat jij daar niet in levende lijve bij bent.
Het blijft ontzettend moeilijk.....

Ondertussen is jou zusje ook al weer flink aan het groeien en is bijna 7 maandjes oud. Wat leert ze toch veel en snel in zo'n korte tijd. Dat maakt het ook wel moeilijk, want nou kom ik alles tegen wat ik van jou gemist heb en alles wat ik nog ga missen. Doet me ook veel verdriet....
Keylie doet het hartstikke goed. Echt een lief klein meisje!!!

Maar ik wou je nog iets vertellen, want tot onze verassing zijn papa en mama erachter gekomen dat jij weer een broertje of zusje gaat krijgen. We zijn echt helemaal blij, zo speciaal. Nooit verwacht dat we ineenkeer zo snel aan zouden tellen. Vandaag zijn we precies 14 weken zwanger en tot nu toe gaat alles goed. 
Het is wel weer spannend allemaal!!! Weer zo'n mooi wondertje erbij. Dit kleine broertje of zusje zal rond 29 september 2014 zijn of haar neusje gaan laten zien.
In de week van jou verjaardag hebben we 16 weken echo, tijdens deze echo zal er al uitgebreid vanalles nagekeken worden en dan laat ik jou weten hoe het gaat.

Tot de volgende keer, dikke kus van mama
 
 

Chantal (het achternichtje van Bas*)

31 maart 2014 22:41:00
Van hartelijk gefeliciteerd met de zwangerschap!

Liefs,
Chantal

 

Jolanda (Mama van Ezra)

31 maart 2014 18:32:00
Van harte gefeliciteerd met de nieuwe zwangerschap!

Hoera een zusje!!!

11 september 2013

Kleine lieverd,

Je zusje Keylie is gisteren op 10 september 2013 om 01.40u geboren. Het is een prachtige kleine meid van 3365gr en 50cm lang.
De bevalling is allemaal hartstikke goed gegaan en ze is kerngezond.
Ik heb jouw foto en die haar met elkaar vergeleken en was zo blij om te zien dat jullie toch ook wel op elkaar lijken. Echt prachtig!!
Het was zo fijn om het gehuil te horen toen ze geboren werd. Ik wist zeker dat alles goed zou komen, zeker met jou als beschermengeltje op haar schouder. Ik weet zeker dat je haar en ons nooit in de steek zult laten, net als wij jou nooit in de steek zullen laten.

Hou van je lieverd, Xus van mama

Eindelijk heet mama ook Stoffelen!!

01 juni 2013
Hé kleine man

Nou ja, klein zou je ondertussen al niet meer zijn. Het is raar om nou er over na te denken dat jij ondertussen misschien wel had kunnen lopen en woordjes uit zou gaan spreken. Helaas zullen we dat nooit mee gaan maken en dat doet wel zeer hoor. Mama had het veel liever anders gezien!!

Maar ik wilde je vertellen dat mama nou ook ondertussen Stoffelen heet met haar achternaam en dat we dus nou naar mijn gevoel echt ons gezinnetje zijn. Dat is toch fijn!!
Papa en mama zijn getrouwd op 31 mei 2013 en het was echt een super mooie dag. Alles was zo verlopen zoals wij het voor ons zagen. Ook jou zijn we zeker niet vergeten. Jou hebben we met subtiele dingetjes gedurende de dag bij ons gehad. Bijvoorbeeld in mama's bloemenboeket zaten blauwe accentjes en een hangertje wat mama gekregen had van Mandy, voor de foto reportage gingen we naar de heilige eik en hier hebben natuurlijk een kaarsje voor je aangestoken, tijdens de ceremonie in de raadskelder stond jou fotolijst met een kaarsje en op de tafel lagen blauwe stenen, na de ceremonie hadden opa en oma geregeld dat er blauw met witte balonnen opgelaten werden, enz. Het was echt zo fijn om jouw er in gedachte bij te hebben.
Ondertussen hadden we natuurlijk ook jouw broertje of zusje erbij, want mama was tijdens het huwelijk 26 weken zwanger.
Oftewel, mijn 3 grote liefdes waren aanwezig. Papa, jij en jouw broertje of zusje. Beter en meer had ik het niet kunnen wensen op die dag.

Dikke kus van Mama